Resultat ved søgning efter "ble" i kategori Hovedretter : 165 opskrifter fundet
Kokkens favoritter
Forloren and med svesker og æbler
Flæk mørbraden næsten igennem på langs, bank den lidt fladere, og fordel svesker og fintsnittede æblebåde på. Drys med salt og peber og luk sammen herom.
Brun mørbraden på alle sider i fedtstoffet i en stegegryde. Hæld bouillon ved, og...
se mere her
Andesteg med æbler og svesker
Tag indmaden ud af anden, og tør den godt. Hug vingespidser og hals af, og gem dem til saucen.
Gnid anden ind- og udvendigt med salt og lidt peber.
Skær æblerne i både, og kom dem i anden sammen med sveskerne.
Luk med kødnåle. Læg den på...
se mere her
Kylling cordon bleu
Skær en lomme i hvert kyllingebryst, således: Skær fra siden af kyllingebrystet tværs igennem kødet, men skær ikke helt igennem. Læg 1/2 skive ost og 1/2 skive skinke i lommen på hvert stykke kød.
Krydr kyllingebrysterne med salt og...
se mere her
Stegt kyllingebryst med æbler og bacon
Snit kyllingebrysterne to gange på tværs og kom æblebåde i de to lommer. Pak hvert bryst ind i bacon. Krydr med salt, peber og timian samt knust hvidløg, læg dem i et ovnfast fad og sæt dem i ovnen ca. 30-40 minutter ved 200 grader C. alm....
se mere her
Cordon bleu
Skær kalvemørbraden eller filet i passende skiver, bank den ud og indlæg én skive fuldfed ost, og én skive skinke. Kødet krydres med salt og peber, vendes i mel og steges på en pande i smør 4-5 min. - efter tykkelse. Hold kødet varmt i en...
se mere her
Stegt and med æbler og svesker
Skær hvirvelhals og vingespidser af anden. Gør grønsagerne i stand og del dem. Del hvirvelhalsen et par gange og svits den og de øvrige ingredienser i lidt fedtterninger, taget fra anden, eller i lidt smør. Lad det brune, men ikke branke. Kom...
se mere her
Kalkun cordon bleu
Bank kødskiverne tyndt ud med bagsiden af hånden.
Læg en skive ost samt et par basilikumblade på hvert stykke kød.
Fold den anden halvdel af kødet over og hæft evt. med en tandstikker.
Steg kødet 4-5 minutter på hver side og drys lidt...
se mere her
Kalkunruller med svesker og bacon og stegte æbler
Del schnitzlerne på langs og bank stykkerne let flade med håndroden. Rul hvert stykke sammen om et par svesker og læg derefter en skive bacon om hver rulle. Sæt det hele godt sammen med tandstikkere.
Steg rullerne ved ikke for høj varme i...
se mere her
Torskesteaks med æbler
Torskesteaks ellertorskefiletter vendes i mel og blandes med salt og peber. De steges gyldne i olie og smør 7-8 minutter på hver side, tages af panden,.
Æblerne skæres i skiver, kernehus, stilk og blomst fjernes, men skrællen er ikke...
se mere her