Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Æblehamburgryg

Æblehamburgryg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
120 g.kogt hamburgerryg
75 g.løg
1 æble
 Sennep
100 g.kogte kartofler
200 g.kogt selleri
 
Opskrift:
Svits løgene i lidt bouillon tilsæt æblet der er skåret i tern. Lad det småsimre i et par minutter. Hældes herefter op i en skål.

Varm panden op og tilsæt den kogte hamburgerryg i små tern. Lad det småstege til det er lysebrunt og lidt hårdt.

Blend kartofler og selleri sammen til mos. Anret på tallerkenen det kogte kartoffel/sellerimos herefter lægges løg og æblemosen og til sidst de små hamburgerrygtern.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 25808 gange,
og udskrevet 489 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Conny  -  2010-12-04 22:24:30
Hvor skal senneppen placeres? I æblestykkerne eller i kogte kartofler/selleri, eller i de kogte hamburgrygtern. Svært med detektivarbejde på maden. Men sennep smager jo også godt til kogt og kold hamburryg med kartofler og aspargessovs med lidt af vandet som hamburryggen er kogt i dagen før. Intet går til spilde.