Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Det salte æble

Det salte æble, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Dite <3

Indsendt :





Ingredienser:
2 Æbler
 
 Fyld:
0.5 Løg
2 Skiverbacon
0.25 tsk.Romarin
 Lidtpeber
 


Opskrift:

Tag et lille ovnfast fad frem. Læg bagepapir i fadet. Skyld, og skræld æblerne. Stik kernehuset ud, og sæt æblerne i fadet.

Fyld:
Pil, og hak løget. Skær baconen i terninger. Kom baconen på en pande. Svits bacon. Kom løgene på panden. Svits i 1 minut. Drys rosmarin og peber på fyldet. Fordel fyldet i æblerne. Tænd varmluftsovnen på 200 grader. Sæt æblerne i ovnen og bag æblerne i ca. 30 minutter, til de er møre.

Tips:

Det blir' bedst hvis æblet ikke går midt over eller revner, når du skærer kernehuset ud.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 3013 gange,
og udskrevet 33 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ditte <3   -  2010-08-02 01:18:39
Heeei... Da jeg skrev opskriften mente jeg til 2 personer og 2 stk. og ikke 22 stk. som det ser ud til. Sorry :-D