Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Braiserede skrubber med æbler og porrer

Braiserede skrubber med æbler og porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Skrubbe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Braiserede skrubber med æbler og porrer, billede 4 Braiserede skrubber med æbler og porrer, billede 1 Braiserede skrubber med æbler og porrer, billede 2 Braiserede skrubber med æbler og porrer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 flåede skrubber
3 dl.hønsebouillon
4 porrer
 citron saft heraf
2 tsk.sukker
4 kvistetimian, frisk
2 tsk.dijonsennep
3 syrlige æbler
2 tsk.fennikelfrø
20 g.smør
 persille, frisk
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 220 grader C. Del skrubberne i 3 drys skrubbestykker med salt og peber.

Kom bouillon (eller vand og vin) og porrer i tykke skiver i en stor gryde og kog under låg 3 min. Tag porrerne op og fordel dem i et stort smurt ovnfast fad.

Tilsæt citronsaft, sukker og timiankviste til bouillonen og kog det ind til det halve. Tilsæt sennep og smag til med salt, peber og evt. sukker.

Læg skrubbestykkerne over porrerne, stik æbler æbler delt i både ned i mellem skrubberne. Fordel fennikelfrø og smør i tern over skrubberne og hæld den indkogte bouillon med timiankvistene henover. Sæt fadet i ovnen i 10 min.

Fordel lage fra bunden af fadet over skrubberne med en ske og bag yderligere 5 min.

Dryp igen med lage og bag i endnu 5 min.

Drys med friskhakket persille og server med små pillekartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (13 stemmer)

Opskriften er vist 31769 gange,
og udskrevet 1037 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hanne  -  2007-12-04 19:32:46
En forrygende ret, med den allerbedste "fiskesmag" man kan forestille sig. Har prøvet det med hele koriander i stedet for fennikelefrø - smagssag, men vores foretrukne, endvidere serverede jeg hollandaise til, spædet op med bouillonen fra fiskefadet.