Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karrykrydret svinekød med æbler og tomat

Karrykrydret svinekød med æbler og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
750 g.svinesmåkød
50 g.margarine
1-2 tsk.karry
1/8 tsk.cayennepeber
1 spsk.finthakket løg
3 spsk.hvedemel
1/4 litersuppe
1/2 dl.fløde
1 tsk.salt
4-5 syrlige æbler
4 tomater
 


Opskrift:

Kødet skæres i strimler. Karry, cayenne og løg svitses 5 min. i margarinen. Kødstykkerne blandes i og svitses med, til de er gyldne. Melet drysses over. Suppe og fløde spædes i. Saucen koges igennem og smages til med salt. Vaskede æbler skæres i både uden kernehus, de lægges som en vold i kanten af et smurt, ildfast fad. Kødstuvningen hældes i midten. Tomaterne skoldes, flås og skæres i både, der lægges på æblerne. Fadet sækkes med låg eller folie og stilles 1 time i ovnen ved 165 gr. Pasta eller løse ris serveres til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 21412 gange,
og udskrevet 932 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu