Kødet skæres i strimler. Karry, cayenne og løg svitses 5 min. i margarinen. Kødstykkerne blandes i og svitses med, til de er gyldne. Melet drysses over. Suppe og fløde spædes i. Saucen koges igennem og smages til med salt. Vaskede æbler skæres i både uden kernehus, de lægges som en vold i kanten af et smurt, ildfast fad. Kødstuvningen hældes i midten. Tomaterne skoldes, flås og skæres i både, der lægges på æblerne. Fadet sækkes med låg eller folie og stilles 1 time i ovnen ved 165 gr. Pasta eller løse ris serveres til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.1
(6 stemmer)
Opskriften er vist 22940 gange, og udskrevet 972 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider