Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegte ål med rødbede og æble

Stegte ål med rødbede og æble, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.små stegeål
400 g.små rødbeder
2 æbler
4 dl.cider eller ren æblesaft
2 spsk.olivenolie
1 lille budt. salvie
20 g.revet peberrod
200 g.kvark
 kommen
 salt
 peber
 evt.portvin
 
Opskrift:
Rengør rødbederne og bind et klæde omkring toppene. Kog dem i letsaltet vand med kommen i ca. 10 min., men kun så knoldene er dækket. Når de er næsten møre sættes de i ovnen ved 180O i 20 min. Er rødbederne nye og friske er det ikke nødvendigt at skrælle dem. Anvendes i øvrigt som bagte kartofler. Rens ålene godt og skær dem i ca. 4 cm. lange stykker. Bind salviebladene omkring ålestykkerne og steg dem i olien. Skræl æblerne og skær dem i mindre stykker uden kernehus. Kog dem møre i æblesaften, tilsæt kvark og en spsk. revet peberrod. Blend æblerne og server straks. Æblesaucen kan evt. smages til med fyldig portvin.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11468 gange,
og udskrevet 150 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu