Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinke-cordonbleu med coleslaw

Skinke-cordonbleu med coleslaw, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise

Indsendt :




Ingredienser:
4 skinkeschnitzler
 evt. 2 tsk. dijonsennep
4 skiverkogt skinke
4 skivergouda eller emmentaler
 salt
 peber
 saft og revet citronskal fra 1 øko-citron
2 spsk.olivenolie
1 tsk.honning
½ tsk.dijonsennep
1-2 rødløg
4 gulerødder
2 æbler
½ dl.hakket persille
½ snittet rødkål
 
 Tilbehør:
 groft brød eller bulgur
 


Opskrift:

Pisk en dressing sammen af citronsaft, citronskal, olivenolie, dijonsennep, honning, salt og peber. Skær rødløg i meget tynde skiver, riv gulerødderne groft eller i strimler, skær æblerne i smalle både og halvér dem på langs. Vend grøntsagerne i marinaden sammen med rødkål og persille, og lad det trække mindst 10 min.

Bank skinkeschnitzlerne en anelse tyndere med en kødhammer eller knyttet hånd. Smør evt. kødfladen med dijonsennep og fold den omkring en skive skinke og ost. Krydr med salt og peber og brun schnitzlerne 1 minut på hver side. Steg dem færdige i ovnen ved 210 grader i ca. 8 min.

Servér straks med coleslaw samt brød eller kogt bulgur.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Coleslaw



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3939 gange,
og udskrevet 45 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu