Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æblekoteletter i karryfløde

Æblekoteletter i karryfløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6-8 svinekoteletter
 hvedemel
 karry
 salt & peber
 olie & smør
 
 Fyld:
250 g.løg
150 g.rod-selleri
250 g.belle De Boskoop æbler
200 g.bacon i tern
1 spsk.karry
 timian
3 dl.bouillon
 dl.piskefløde
1 tsk.honning
 salt
 peber
 


Opskrift:

Koteletterne paneres i melet tilsat karry, salt og peber og brunes i lige dele smør og olie. De lægges herefter i et ildfast fad. Drys evt. lidt salt og peber over.

Løgene pilles og hakkes fint. Bacon svitses i lidt olie på en pande sammen med løgene til begge dele er gyldne.
Selleri og æbler skrælles og rives på den grove side af råkostjernet og svitses på panden med bacon og løg tilsat timian i ca. 5 minutter.

Fyldet fordeles over og ved siden af koteletterne. Panden koges af med bouillon og fløde. Saucen smages til med honning, karry, salt og peber og fordeles over koteletterne. Fadet dækkes med folie og sættes i en 180 grader varm ovn i ca. 30 minutter til koteletterne er stegt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 11788 gange,
og udskrevet 520 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

SuperMor  -  2007-09-16 17:53:28
Det er en KANON!-opskrift som alle i familien synes om. Kan også sagtens serveres for gæster. Ris og ciabatta-brød hører til, når vi laver retten