Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Picadillo (oksekød med æbler, oliven og mandler)

Picadillo (oksekød med æbler, oliven og mandler), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 spsk.olivenolie
900 g.hakket oksekød helst inderlår
2.5 dl.grofthakket løg
1 knsp.Finthakket hvidløg
3 mellemstore tomater eller 2½ dl. konserverede tomater
2 mellemstore æbler
3 konserverede jalapeno chilis
1.25 dl.rosiner
10 peberfyldte oliven
1 knsp.Kanel
1 knsp.nelliker
1 tsk.salt
0.5 tsk.sort peber
1.25 dl.mandler
 


Opskrift:

Varm 2 spsk. af olien i en stegegryde. Kom det hakkede kød i og steg det 5 minutter under omrøring, før løg og hvidløg tilsættes. Kom efter et par minutter de hakkede tomater, grofthakkede æbler, rosiner, halverede oliven, kanel, nelliker, salt og peber i og lad det småstege i ca. 20 minutter.

Varm resten af olien op på en pande, kom de smuttede og snittede mandler i og rist dem gyldne. De bliver let brændte, så der skal røres i dem hele tiden. Kom mandlerne i picadilloen og server den som hovedret med ris eller bønner.

Den kan også anvendes som fyld i tamales, tacos eller grønne peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 7124 gange,
og udskrevet 106 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu