Steak af laks med urter og æbler

Steak af laks med urter og æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 steaks af vildlaks
200 g.revne kartofler
1 revet løg
1 revet gulerod
1 revet æble
30 g.smør
3-4 dl.æblejuice
 evt.sukker
 salt
 
Opskrift:
Smør et ovnfast fad med smør. Læg laksestykkerne i, drys med salt og peber. Stuv de revne grønsager og æblet i smør i en gryde, tilsæt æblejuice og salt. Smag til med sukker, hvis det er nødvendigt. Hæld blandingen over laksen og sæt fadet i en 180 grader varm ovn i ca. 15 min.

Tilbehør:
Brød og sauce rørt af ½ l tyk yoghurt (f.eks. græsk), 1 spsk dijon sennep, 4 spsk hakket dild, 3 spsk olivenolie, salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 9945 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-02-03 15:23:32
Skal laksen ikke steges før eller noget ? de 15 min i ovnen gør at den er færdig eller hvad ? og ville det gøre noget at undlade løget, da vi har en alergiker ??