Gør æble og selleri i stand og snit det i papirtynde skiver. Bland creme fraiche og yoghurt, samt krydderier og sennep og vend æble og selleri med dressingen. Lad salaten trække koldt mindst 15 min., gerne længere. Anret salaten som et pænt lille "æg" ved siden af 1 ørredfilet på portionstallerkner, og pynt med dild.
Giv brød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 23915 gange, og udskrevet 753 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider