Kyllingelår i æblekål

Kyllingelår i æblekål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
8 kyllingelår
0.5 hvidkål
3-4 madæbler
1 tsk.salt
1 tsk.timian
 friskkværnet peber
2 dl.hvidvin eller æblecider
 
Opskrift:
Kyllingelårene optøes og brunes i deres eget fedt på alle sider. Det afsmeltede fedt hældes fra (gem i spsk.). Hvidkålen snittes, æblerne skæres i både. Hvidkålen svitses i 1 spsk kyllingefedt, æblerne tilsættes og svitses med. De øvrige ingredienser tilsættes. Kyllingelårene lægges oven på æblekålen. Låg lægges på, og retten snurrer under låg ca. 10 min., til alt er mørt.

Tilbehør:
Groft rugbrød


karakterer:
Opskriften er vist 9150 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Birger  -  2017-12-05 19:29:22
Velsmagende og dejlig! Overraskelsen var stor, og det kan næsten ikke være nemmere!

Stella  -  2008-06-07 08:07:39
Dejlig ret. Jeg brugte spidskål og det smagte virkelig godt - også varmet dagen efter.