ost. Fx. Danbo eller Emmenthaler4 Skiver ost. Fx. Danbo eller Emmenthaler
1
Æg1 Æg
Sennep Sennep
Salt Salt
Peber Peber
Rasp Rasp
Opskrift:
Bank Skinkeschnitzlerne så flade som muligt: Læg en schnitzel på et fast underlag, fx et plasticspækbræt. Dæk med en frysepose, og bank kødet fladt med den flade side af en kødhammer. Schnitzlerne kan på den måde bankes ud til mindst dobbeltstørrelse.
Smør halvdelen af schnitzlen med 1 spsk sennep, og læg en skive ost pakket ind i skinke ovenpå senneppen. Fold den anden halvdel af schnitzlen henover, og luk "pakken" grundigt med kødnåle.
Paner med æg og rasp blandet med salt og peber.
Steg schnitzlerne på panden i olie 3-4 minutter på hver side. Hvis der begynder at løbe smeltet ost ud, er de færdige.
Serveres fx. med blandet salat eller råstegte kartofler.
Tips:
Tips: Skinkeschnitzler kan erstattes med Kyllingebrystfileter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6255 gange, og udskrevet 108 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider