Skinkeschnitzel á la Cordon Bleue

Skinkeschnitzel á la Cordon Bleue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : DaddyOne

Indsendt :



Ingredienser:
4 Skinkeschnitzel
4 Skiverlufttørret skinke
4 Skiverost. Fx. Danbo eller Emmenthaler
1 Æg
 Sennep
 Salt
 Peber
 Rasp
 
Opskrift:
Bank Skinkeschnitzlerne så flade som muligt: Læg en schnitzel på et fast underlag, fx et plasticspækbræt. Dæk med en frysepose, og bank kødet fladt med den flade side af en kødhammer. Schnitzlerne kan på den måde bankes ud til mindst dobbeltstørrelse.
Smør halvdelen af schnitzlen med 1 spsk sennep, og læg en skive ost pakket ind i skinke ovenpå senneppen. Fold den anden halvdel af schnitzlen henover, og luk "pakken" grundigt med kødnåle.
Paner med æg og rasp blandet med salt og peber.
Steg schnitzlerne på panden i olie 3-4 minutter på hver side. Hvis der begynder at løbe smeltet ost ud, er de færdige.
Serveres fx. med blandet salat eller råstegte kartofler.

Tips:

Tips: Skinkeschnitzler kan erstattes med Kyllingebrystfileter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6804 gange,
og udskrevet 112 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu