store kalvekoteletter ca. 800 gram4 store kalvekoteletter ca. 800 gram
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
400
g.
løg400 g. løg
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
600
g.
hvidkålshoved600 g. hvidkålshoved
1
spsk.
karry1 spsk. karry
fennikel stødt fennikel stødt
5
dl.
minimælk5 dl. minimælk
1
spsk.
maizena1 spsk. maizena
peber peber
salt salt
2
æbler2 æbler
Opskrift:
Løg og hvidkål skæres i mundrette stykker og kommes i en gryde sammen med karry, fennikel, peber, salt. Der tilsættes 4 dl. mælk, og det står over svag varme mens resten gøres klart.
Æblerne skæres i stykker.
Koteletterne brunes på en pande.
Den sidste dl. mælk røres ud med maizenaen, og får et opkog med grønsagerne i gryden. Når sovsen har den rigtige konsistens, blandes æblestykkerne i, og det hældes i et fad.
Koteletterne lægges over grøntsagerne, og fadet stilles i ovnen i ca. 25 minutter ved 200 grader C alm. ovn.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(30 stemmer)
Opskriften er vist 59229 gange, og udskrevet 2239 gange.
Kommentarer
Bettina - 2011-08-24 20:39:56 Brugte frisk fennikel, smagte FANTASTISK!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider