Koteletter i fad med karry og æbler

Koteletter i fad med karry og æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jtr

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4-6 svinekoteletter
 
 Sauce:
4 store æbler
4 store løg
 smør/margarine/olie
1 spsk.karry
4 dl.bouillon
10 tørrede abrikoser
 salt
 sukker efter smag
1 citron saften heraf
 evt.en spsk chutney
 
Opskrift:
Koteletterne brunes og lægges i et ovnfast fad. Løg og æbler skæres i terninger, brunes i fedtstof, hvorefter karryen blandes i og "brændes af". Resten af ingredienserne tilsættes. Saucen smages til med passende sukker og salt og hældes over koteletterne. Fadet dækkes med et stykke staniol og sættes i forvarmet ovn(200grader) i en halv time.

Tips:

Serveres med løse ris og flutes og evt salat.





karakterer:
Opskriften er vist 42821 gange,
og udskrevet 944 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-30 15:19:49
Det smager rigtig godt, jeg lavede det dobbelte til 7 personer og der var rigelig.