Koteletterne brunes og lægges i et ovnfast fad. Løg og æbler skæres i terninger, brunes i fedtstof, hvorefter karryen blandes i og "brændes af". Resten af ingredienserne tilsættes. Saucen smages til med passende sukker og salt og hældes over koteletterne. Fadet dækkes med et stykke staniol og sættes i forvarmet ovn(200grader) i en halv time.
Tips:
Serveres med løse ris og flutes og evt salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(7 stemmer)
Opskriften er vist 37247 gange, og udskrevet 869 gange.
Kommentarer
Inge - 2009-08-30 15:19:49 Det smager rigtig godt, jeg lavede det dobbelte til 7 personer og der var rigelig.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider