Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svinemørbrad med æbler og svesker

Svinemørbrad med æbler og svesker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :



Ingredienser:
 vand el. suppe
0.5 æble
12 svesker
2 mørbrader
 salt
 peber
 
Opskrift:
strø lidt peber og salt på den udbankede mørbrad læg 6 vaskede stenfri svesker og tyndtskårne skiver af ½ æbler derpå og bind om kødet eller brug 2 mørbrader 12 svesker og skiveraf 1 æble læg den ene mørbrad oven på den anden og sy dem sammen med grove sting brug grydestening spæd med kogendevand el. suppe stegesovs nr:3 el. 4 stegetid:½-8/4 time

Tips:

NB(p.s.)et stykke svinekam(hals- kød)kan anvendespå navendes på lignende måde man udhuler da kødet ved at bore skaftet af en træske på langs ind deri det derved fremkommer hul udfyldes med æbler og svesker


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 18143 gange,
og udskrevet 173 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per Nielsen  -  2016-10-28 09:59:11
Stegetid 1/2 time til 8/4 time det må da kunne indsnævres. Stegesovs nr. 3 eller 4. Jamen lad os da få sovsen skrevet ind i opskriften. Det er jo ikke fordi jeg ikke kan lave sovs, eller ikke ved hvorlænge en mørbrad skal stege. Jeg gider bare ikke halve opskrifter. Hvem ved hvad der ellers kan mangle. Her tilsidst er der en række kommaer og punktummer, som efter behov kan anvendes i opskriftteksten. ,,,,,,,,,,,,,......