frisk eller tørret timian frisk eller tørret timian
Opskrift:
Steg kalkunschnitzlerne 3 min. på hver side.
På samme pande steges rødløg skåret i både, abrikoser i strimler plus æblebåde.
Det hele tilsættes timian og saften fra 2 appelsiner.
Smag til med 1-2 spsk. eddike samt salt og peber efter behag.
Anret abrikos-/æbleblandingen på schnitzlerne inden servering.
Kog appelsinsaften ned på panden til en dejlig sauce evt. jævnet med Maizena.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5679 gange, og udskrevet 87 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider