Afpuds inderlåret og gnid det med groft salt, peber og karry.
Æblerne skrælles, udskærnes og skæres i mindre stykker og lægges i en bradepande sammen med vand og løg skåret i mindre både. Læg inderlåret herpå og sæt det hele i ovnen ca. 2 time ved 180 grader C alm. ovn.
Lad inderlåret trække i 10 min. Hold løg- og æblekompotten fra stegningen varm.
Saucen:
Rist stykker af udkærnet æble og groft hakket løg i en gryde og tilsæt fedtstof, til det tager lidt farve. Karry tilsættes og ristes med et øjeblik. Tilsæt hønsefond, fløde og kog 1/2 time til det hele er kogt ud. Blend saucen, smag til med salt og peber og kør den gennem en sigte. Varm saucen op inden servering.
Ristede ananas:
Ananas skæres fri for skræl og skæres i skiver. Fjern evt. det midterste. Rist skiverne på en varm pande i lidt smør og karry.
Server ananas og smørristede pillede kartofler til kødet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 24368 gange, og udskrevet 554 gange.
Energi:
KJ total 16878 (4018 kcal)
KJ pr. Pers. 4219 (1004 kcal)
Vægt ialt 4306 gram
Vægt pr. Pers. 1076 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 391 KJ (93 kcal) Protein 8.4 gram Fedt 3.1 gram Kulhydrat 8.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider