Kamelsteak med æbler
Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Kamel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : joeson Indsendt : Red : |
|
|
Skræl æblerne og skær dem i skiver. Drys sukker over dem og steg dem forsigtigt i smørret.
Hold æblerne varme mens steakene steget i olie 3-4 min. på hver side og krydres med salt og peber. Tag steakene af panden og lad dem trække. Kog panden af med citronsaft og rom. Hæld lidt stegesky på tallerknerne. Læg en steak på og æbleskiverne ved siden af. Tips: Server med gratineret kartoffel. sellerimos til. |
|
Opskriften er vist 5183 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer inga havbjerg - 2017-02-27 20:03:07 Ikke engang da jeg skar kødet i småstykker hjalp det. HAN måtte have havregrød den aften. Kamel er mega sejt. anonym - 2014-08-23 18:26:15 kææææft det er sejt. det kan jeg ikke anbefale, skær det i småstykker og lav en gryderet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne