Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Matjessild med kanalstegte æbler

Matjessild med kanalstegte æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2-4 matjessild
100 g.mayo
1 dl.piskefløde
8 småæbler
 kanel
 
 stegning:
 smør
 
Opskrift:
Skræl æblerne og tag kernehuset ud med en udstikker. Rul æblerne i kanel. Stil dem i et smurt, ildfast fad og læg nogle smørklatter på. Stil fadet ind i en 250 grader varm ovn og hæld det smeltede smør over æblerne under bagningen. Når æblerne føles bløde er de færdige. Rør den kolde mayo op med lidt fløde og læg matjessildefileterne ned i den på et fad. Server de varme æbler til på et særskilt fad.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 6231 gange,
og udskrevet 106 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu