Del schnitzlerne på langs og bank stykkerne let flade med håndroden. Rul hvert stykke sammen om et par svesker og læg derefter en skive bacon om hver rulle. Sæt det hele godt sammen med tandstikkere.
Steg rullerne ved ikke for høj varme i smør på en god pande. Krydr med salt, peber og tørret eller frisk rosmarin. Rullerne skal have ca. 15 minutter i alt.
Skær æblerne midt over og fjern kernehuset ved hjælp af en melonudkugler eller en lille kniv. Steg dem gyldne i det resterende fedtstof, de skal ikke have særlig lang tid. Krydr evt. med salt og peber. Fyldes med syltede tyttebær eller ribsgele.
Kog panden af med fløde og giv evt. lidt kulør.
Rullerne serveres med æbler, kartofler, sauce og tyttebærsyltetøj.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(7 stemmer)
Opskriften er vist 28751 gange, og udskrevet 2752 gange.
Energi:
KJ total 15144 (3605 kcal)
KJ pr. Pers. 3786 (901 kcal)
Vægt ialt 2485 gram
Vægt pr. Pers. 621 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 609 KJ (145 kcal) Protein 7.9 gram Fedt 7.5 gram Kulhydrat 12.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
jannie - 0000-00-00 00:00:00 det lyder utrolig lækkert og noget nyt. det må jeg prøve.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider