|
8 | tynde | svinekoteletter 8 tynde svinekoteletter | 4 | skiver | skinke 4 skiver skinke | 4 | skiver | ost 4 skiver ost | 4 | skiver | tomat 4 skiver tomat | 1 | | løg 1 løg | 125 | g. | champignon 125 g. champignon | 1 | tsk. | dijon sennep 1 tsk. dijon sennep | | | salt salt | | | peber peber | | | | | | Sauce: Sauce: | 1 | | løg 1 løg | 1 | | peberfrugt 1 peberfrugt | 125 | g. | champignon 125 g. champignon | 1 | dåse | flåede tomater 1 dåse flåede tomater | | | bouillon (evt. terning) bouillon (evt. terning) | 1 | tsk. | Balsamico eddike (kan udelades) 1 tsk. Balsamico eddike (kan udelades) | | | Oregano Oregano | | | Timian Timian | | | Salt Salt | | | peber peber | | | Olivenolie Olivenolie | | | |
| |
Koteletterne renses og parres to og to efter størrelse. Bankes flade med håndroden, smøres med et tyndt lag dijonsennep og krydres med salt og peber.
1 skive skinke, ost og tomat lægges mellem koteletterne, som samles og bankes forsigtigt sammen igen med håndroden, kan evt. samles i siden med kødpinde.
Løg og champignon hakkes groft og switses på en pande i olivenolie. Tages til side, hvorefter koteletterne Brunes let på panden, og tages til side.
Løg hakkes fint og klares i en gryde, peberfrugt befries for kerner og ribber og hakkes fint, champignon hakkes fint.
Varm olivenolie i en gryde, klar løget heri og tilsæt peberfrugter og champignon. Svits det hele, tilsæt bouillon og lad det koge ind, tilsæt derefter de hakkede flåede tomater. lad simre i ca 20 minutter, hvorefter der smages til med oregano, timian, salt & peber samt Balsamico eddike.
Saucen hældes i et ildfast fad, de stegte champignon og løg lægges over og koteletterne lægges på toppen.
Steger færdig i 200 grader varm ovn, i ca 20-30 minutter afhængig af koteletternes tykkelse.
Serveres med ris eller frisk pasta, samt et godt brød, evt. et Ciabatta brød eller tilsvarende.
|