Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Varm salat med lam, granatæbler og mynte

Varm salat med lam, granatæbler og mynte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 lammebov, ca. 2½ kg
4 skalotteløg eller 2 almindelige løg
6 fedhvidløg
1 gulerod, skrællet og skåret halvt over
 salt
½ l.kogende vand
 en håndfuld friskhakket mynte
1 granatæble
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til 140/170 grader.

Brun lammeboven med fedtsiden nedad i en bradepande og tag den op igen. Steg grøntsagerne i et par minutter og hæld vandet i bradepanden. Læg lammeboven i bradepanden med fedtsiden opad. Drys med masser af salt. Bring det hele i kog, dæk det med sølvpapir og sæt det i ovnen. Lammeboven skal steges i 5 timer ved 170 grader eller i 12 timer ved 140 grader.

Tag lammeboven ud, en time før den skal spises. Kødet skal trevles med en gaffel. Skær granatæblet halvt over og slå kernerne ud af den ene halvdel med en træske. Pres saften af den anden halvdel ud over kødet og drys med mynte.

Salaten skal serveres lun.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (17 stemmer)

Opskriften er vist 9892 gange,
og udskrevet 155 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu