Varm salat med lam, granatæbler og mynte

Varm salat med lam, granatæbler og mynte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lammebov, ca. 2½ kg
4 skalotteløg eller 2 almindelige løg
6 fedhvidløg
1 gulerod, skrællet og skåret halvt over
 salt
5 dl.kogende vand
 en håndfuld friskhakket mynte
1 granatæble
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 140/170 grader.

Brun lammeboven med fedtsiden nedad i en bradepande og tag den op igen. Steg grøntsagerne i et par minutter og hæld vandet i bradepanden. Læg lammeboven i bradepanden med fedtsiden opad. Drys med masser af salt. Bring det hele i kog, dæk det med sølvpapir og sæt det i ovnen. Lammeboven skal steges i 5 timer ved 170 grader eller i 12 timer ved 140 grader.

Tag lammeboven ud, en time før den skal spises. Kødet skal trevles med en gaffel. Skær granatæblet halvt over og slå kernerne ud af den ene halvdel med en træske. Pres saften af den anden halvdel ud over kødet og drys med mynte.

Salaten skal serveres lun.





karakterer:
Opskriften er vist 12249 gange,
og udskrevet 234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu