Sildene gøres i stand og krydres med salt og peber. Dryppes med saften af en citron og vendes i en blanding af hvedemel og havregryn. Steges i smør på panden til de er lysebrune og anrettes på et fad. Æblerne og de to løg skæres i tern og ristes ligeledes på panden. Hæld blandingen over sildene og pynt med hakket rødløg og hakket persille. Serveres med groft rugbrød og fire rå æggeblommer, der er overhældt med Calvados.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(5 stemmer)
Opskriften er vist 8812 gange, og udskrevet 209 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider