Lammebov med æbler og løg

Lammebov med æbler og løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Lammebov med æbler og løg, billede 4 Lammebov med æbler og løg, billede 1 Lammebov med æbler og løg, billede 2 Lammebov med æbler og løg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.lammebov med ben
3-4 stilkefrisk timian eller 1 tsk. tørret
1 tsk.salt
300 g.løg
500 gsyrlige æbler
1.5-2 dlvand
 
Opskrift:
Lammeboven krydres med timian og salt. Løgene skæres i tynde både. Æblerne skrælles evt. og skæres i både.

Æbler og løg fordeles i en bradepande eller ildfast fad, vand hældes ved. Lammeboven lægges ovenpå.

Stilles i ovnen 1 1/4-1 1/2 time ved 160 C alm. ovn til kødet er mørt. Tilsæt evt. lidt mere vand under stegningen, hvis æbler og løg tørre ud.

Boven skæres i skiver og serveres med æble-løg blandingen og et groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 33809 gange,
og udskrevet 1154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-01 22:21:54
åh selvfølgelig 2 dl vand

  -   2007-10-09 14:04:49
stegetiden er for kort, Kan med fordel tilsættes koatofler i både + et drys karry

  -   2007-04-19 17:33:14
hvad skal der stå efter 2 tilsidst ?