Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt due med selleri og æble kompot

Stegt due med selleri og æble kompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Øvrige VildtFugle - Due - Duer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
2 duer
½ skrællet selleri
1 æble
1 dl.fløde
 frisk peberrod efter ønske
 salt
 peber
 


Opskrift:

Krydr duerne med salt og peber. Læg dem på en rist og steg dem i en varm ovn, 200 grader 15 minutter. Tag dem ud og lad dem hvile lunt 5 minutter.

Del sellerien og kog den i en rummelig gryde med vand til det dækker i 5 min. Tilsæt æblet der er delt i kvarte uden kernehus. Kog det yderligere 5 minutter. Hæld vandet fra og tilsæt fløde. Smag til med salt og peber. Mos det let med en gaffel og vend med frisk reven peberrod.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10005 gange,
og udskrevet 169 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu