Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalvegryde med æbler og svampe

Kalvegryde med æbler og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Rikke Stou

Indsendt :



Ingredienser:
1 kg.kalvebov, tern
2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
25 g.smør
2 spsk.olivenolie
125 g.skalotteløg
2 fedhvidløg
 godt med timian og salvie
5 dl.koldpresset æblemost
250 g.vilde svampe, eller shitake, østershatte eller champignon
3 danske æbler feks Cox orange
1-2 spsk.æblevineddike
 evt.majsstivelse
 mellem 1/4 - ½ l. piskefløde opskriften lader det være frivilligt men jeg vil gerne anbefale det
 
Opskrift:
Krydder kødet med salt og peber og vend det med mel evt i en plasticpose. Brun det i en stegegryde med halvdelsen af olien og smørret
Du kan gøre det at du tager to stegeben fra kalv først og koger det med æblejuice og fløde først i mindst en time Tag kødet op.
Steg steg nu fintsnittet skalotteløg og hidløg i resten af olien Tilsæt krydderurter og kød og hæld æblemost ved
Lad retten simre under låg 1 - 1½ time rens svampene og skær dem evt i mindre stykker Brun dem ad et par omgange på en pande med smør og kryder med salt og peber
Vask eler skræl æblerne og skær dem i både uden kernehus Brun dem hurtigt på panden Vend svampe og æbler i gryden og lad retten simre 5 minutter mere Smag til med æblevineddike salt og peber og jævn evt med majs stivelse eller fløde jeg kombinerede. server med kartofler eller ris

Det kan lyde mærkeligt med æblejuice men smagene blander sig
Jeg vil sige 2 - 3 store spiseskefulde af hver af krydderierne -tørret


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3877 gange,
og udskrevet 98 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu