Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Agerhøns med æblestuvet selleri

Agerhøns med æblestuvet selleri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Hønsefugle - Agerhøne - Agerhøns

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 agerhøns
2 storemadæbler
100 g.smør
1 lilleselleri
1 bundtbredbladet persille
 lidt sukker
 lidt olie
 salt
 peber
 
 Creme:
4 æggeblommer
4 dl.creme fraiche
1 lillestykke peberrod
 
 


Tilbehør:
Små, kogte kartofler sauteret i smør/olie med salt og hvidløg.
Opskrift:

Æblerne skrælles, befries for kernehus, skæres i både og koges i smør med et par spsk. vand. Når æblerne er udkogte, rives den skrællede selleri og koges med i æblepuréen, som smages til med lidt sukker, salt og peber. Den hakkede persille røres i til sidst.

Æggeblommer og creme fraiche varmes uden at koge under stadig piskning til konsistensen er cremet. Smag til med salt, peber og en knivspids sukker samt den fintrevne peberrod. Den kan evt. laves i forvejen og varmes, mens kødet steger.

De istandgjorte agerhøns krydres med salt og peber og pensles med olie. Steges i en 150° varm ovn i 2x15 min. (med 10 min. pause) og venter tildækket i 10 min. før de skæres ud.

Anret agerhønsene sammen med den æblestuvede selleri, og byd peberrodscremen til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15340 gange,
og udskrevet 298 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu