Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fasan med æbler

Fasan med æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 fasaner
2 æbler i skiver
1 hakket skalotteløg
30 g.smør
 salt
 peber
 
 Sauce:
5 cl.portvin
1 dl.hvidvin
3 dl.fløde
 
Opskrift:
Skyl og tør fasanerne, Drys med salt og peber. Fyld dem med æblerne, chalotteløgene og fasanernes grofthakkede lever. Luk med kødnåle.

Læg fuglene i en gryde med smørret og dem på alle sider. Lad dem blive i gryden, sæt den derefter i en god varm ovn 250 grader, i 30 minutter vend dem af og til.

Hæld portvinen og hvidvinen i en gryde. Lad det koge ind til det halve og hæld så fløden i. Rør ofte rundt i gryden med piskeriset, og lad saucen koge ind til den er jævn men ikke tyk. Smag den til med salt og peber og hæld over fasanstykkerne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 25626 gange,
og udskrevet 932 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu