Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Laks med svesker og æbler

Laks med svesker og æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
3-4 stilke bladselleri
25 g.smør
2-3 æbler
225 g.svesker
1 bdt.Frisk timian
1 spsk.Citronsaft
2 dl.lys bouillon eller æblemost
600 g.laksefilet
0.5 spsk.Olie
 
 Tilbehør:
 Brød, ris eller råstegte kartofler
 
Opskrift:
Sauter fintsnittet bladselleri i en gryde med smør og tilsæt æblebåde, svesker og timian. Lad det simre under omrøring 5 minutter og smag til med citronsaft, salt og peber. Tag lidt over halvdelen af sveskeblandingen over på et fad og kog resten igennem med bouillon eller æblemost. Blend det til en jævn sovs og hæld det gennem en sigte. Hæld det tilbage i gryden, kog det igennem og smag til med salt og peber. Krydr laksefiletterne med salt og peber og steg dem på en varm pande med olie 4-5 minutter på hver side. Anret laksen med grønsager og sovs og server med det valgte tilbehør


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1870 gange,
og udskrevet 55 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu