Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Cordon bleu

Cordon bleu, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Cordon bleu, billede 4 Cordon bleu, billede 1 Cordon bleu, billede 2 Cordon bleu, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.kalvemørbrad
4 skiverdanbo guld
4 skiverskinke
 salt
 peber
 hvedemel
 smør
 
 Sauce:
200 g.champignon
2 dl.fløde
1 dl.sherry
 
 Smørbolle:
 smør
 hvedemel
 


Opskrift:

Skær kalvemørbraden eller filet i passende skiver, bank den ud og indlæg én skive fuldfed ost, og én skive skinke. Kødet krydres med salt og peber, vendes i mel og steges på en pande i smør 4-5 min. - efter tykkelse. Hold kødet varmt i en gratinskål.

På samme pande ristes champignons. Fløde tilsættes, og der smages til cherry. Jævn saucen med en smørbolle.

Tilbehør:
Serveres med ristede eller nye kartofler samt flutes og frisk grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (33 stemmer)

Opskriften er vist 80406 gange,
og udskrevet 1327 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lone  -  2016-09-17 17:44:37
Det hedder altså Cordon Bleu. Gordon Bleu er navnet på et værtshus i Ishøj 😂😂


Pirene  -  2012-10-25 15:40:45
Meget lækker, men jeg brugte smør, Parma Skinke og Karl Johan svampe, der smager af mere end champinon.


Michael  -  2010-04-30 18:49:08
Super lækkert. Husk at bruge røget skinke....


Nellie  -  2009-03-20 19:33:18
Det staves altså Cordon Bleu - selv om de færreste danskere er klar over det


cmj  -  0000-00-00 00:00:00
lækkert lækkert lækkert. nogert ganske andre end de tørre kalkuner