Æble-pølser
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Pølser og løg brunes hurtigt i margarine. Æblesnitter uden kernehus lægges ved. Panden dækkes med låg. Alt mørnes over svag varme ca. 10 min. Låget fjernes og retten smages til. Evt. lidt sukker kan drysses på æblerne. Serveres med sennep og groft rugbrød.
|
|
Opskriften er vist 13015 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Skov - 2010-02-18 13:53:07 Anderledes form for æbleflæsk - selvfølgelig en smagssag - men en okay ide . . og smager godt ! Nikoline - 2007-07-24 20:52:46 Kan ikke anbefales.. Den smager ikke godt. Men det er selvfølgelig bare min mening! :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne