Marinerede schnitzler med abrikos og æble

Marinerede schnitzler med abrikos og æble, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 fedhvidløg
100 g.æble
2 appelsiner
1,5 spsk.hindbær el. hvidvinseddike
500 g.kalkunschnitzler
1 timiankviste
100 g.rødløg
100 g.abrikoser
 
Opskrift:
De marinerede schnitzler steges i olie 2-3 minutter på hver side. På samme pande sauteres rødløg skåret fra rod til top i både, abrikoser i strimler plus æblebåde. Det hele tilsættes timianblade, saften fra to appelsiner, og der smages til med 1-2 spsk. eddike samt salt og peber efter behag. Det hele sies og ragouten anrettes på schnitzlerne (evt. pyntet med appelsinskal) mens skyen kan koges ned på panden til en dejlig sauce, evt. jævnet med Maizenamel. Tilbehør kan være kogte eller råstegte kartofler med persille.

Tips:

Ferske schnitzler kan marineres i olivenolie med f.eks. friskpresset citron/appelsin eller honning og soja.





karakterer:
Opskriften er vist 6635 gange,
og udskrevet 126 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu