Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marinerede schnitzler med abrikos og æble

Marinerede schnitzler med abrikos og æble, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :



Ingredienser:
4 fedhvidløg
100 g.æble
2 appelsiner
1,5 spsk.hindbær el. hvidvinseddike
500 g.kalkunschnitzler
1 timiankviste
100 g.rødløg
100 g.abrikoser
 
Opskrift:
De marinerede schnitzler steges i olie 2-3 minutter på hver side. På samme pande sauteres rødløg skåret fra rod til top i både, abrikoser i strimler plus æblebåde. Det hele tilsættes timianblade, saften fra to appelsiner, og der smages til med 1-2 spsk. eddike samt salt og peber efter behag. Det hele sies og ragouten anrettes på schnitzlerne (evt. pyntet med appelsinskal) mens skyen kan koges ned på panden til en dejlig sauce, evt. jævnet med Maizena-mel. Tilbehør kan være kogte eller råstegte kartofler med persille.

Tips:

Ferske schnitzler kan marineres i olivenolie med f.eks. friskpresset citron/appelsin eller honning og soja.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5575 gange,
og udskrevet 106 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu