hindbær el. hvidvinseddike1,5 spsk. hindbær el. hvidvinseddike
500
g.
kalkunschnitzler500 g. kalkunschnitzler
1
timiankviste1 timiankviste
100
g.
rødløg100 g. rødløg
100
g.
abrikoser100 g. abrikoser
Opskrift:
De marinerede schnitzler steges i olie 2-3 minutter på hver side. På samme pande sauteres rødløg skåret fra rod til top i både, abrikoser i strimler plus æblebåde. Det hele tilsættes timianblade, saften fra to appelsiner, og der smages til med 1-2 spsk. eddike samt salt og peber efter behag. Det hele sies og ragouten anrettes på schnitzlerne (evt. pyntet med appelsinskal) mens skyen kan koges ned på panden til en dejlig sauce, evt. jævnet med Maizena-mel.
Tilbehør kan være kogte eller råstegte kartofler med persille.
Tips:
Ferske schnitzler kan marineres i olivenolie med f.eks.
friskpresset citron/appelsin eller honning og soja.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5718 gange, og udskrevet 107 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider