Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ragout med roastbeef, æble og rosmarin

Ragout med roastbeef, æble og rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 ds.champignoncreme
500 g.roastbeef
6 dl.mælk
1 rødløg
2 små æbler
6 kogte kartofler
0.5 spsk.tørret rosmarin eller 2 kviste frisk
1 dl.grofthakket bredbladet persille
 salt
 peber
 smør
 olie
 
Opskrift:
Skær roastbeefen i tykke strimler. Skær kartoflerne i mindre stykker, rødløget i både og fjern kernehuset fra æblerne og skær dem i små både. Brun kartofler, roastbeef, rosmarin, rødløg i æble i smør og olie. Hæld champignoncreme og mælk på og lad det hele koge op. Smag til med salt og peber. Garner med persille. Server i dybe tallerkener sammen med råsyltede tyttebær og brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6633 gange,
og udskrevet 94 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu