Skær roastbeefen i tykke strimler. Skær kartoflerne i mindre stykker, rødløget i både og fjern kernehuset fra æblerne og skær dem i små både.
Brun kartofler, roastbeef, rosmarin, rødløg i æble i smør og olie.
Hæld champignoncreme og mælk på og lad det hele koge op. Smag til med salt og peber.
Garner med persille. Server i dybe tallerkener sammen med råsyltede tyttebær og brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6860 gange, og udskrevet 108 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider