Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cordon bleu oprindelige ( Fedtfattig )

Cordon bleu oprindelige ( Fedtfattig ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.kalvefilet, 4 skiver
½ tsk.Dijon sennep
4 mager skinke tynde skiver
4 tynde skiver Dansk Emmentaler
1 æggehvide
50 g.hvedemel
1 tsk.salt
½ tsk.peber
1 æg
50 g.rasp
75 g.til stegning smør
 
 citronbåde
 
 harricots verts
 pommes frites


Opskrift:

Kødet bankes ud til ca. 1 cm. tykkelse. Smøres på den ene side med sennep. På halvdelen af kødskiverne lægges en skive ost og en skive skinke, der knapt må nå ud til kanterne. Disse smøres med æggehvide, før kødet foldes sammen og fæstnes med tandstikkere eller kødpinde. Vendes i mel, der er blandet med salt og peber. Derefter paneres de i sammenpisket æg og rasp.

Smørret kommes på panden, når det er gyldent lægges kødet i, og det steger 3-4 min. på hver side. Kødpindene fjernes, og kødet anrettes på et fad, overhældt med stegesmørret, garneret med citronbåde og drysset med hakket persille.

Serveres med sauteret haricorts vert og kartofler sauteret i smør og paprika.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 29209 gange,
og udskrevet 1010 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lena  -  0000-00-00 00:00:00
Lyder ikke specielt fedtfattig med ost, skinke, mel, smør, pommes frites...! De ting er kun fedtfattige i mikroskopiske mængder :o) Men det lyder lækkert!