Cordon bleu oprindelige (Fedtfattig)

Cordon bleu oprindelige (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalvefilet, 4 skiver
0.5 tsk.Dijonsennep
4 mager skinke tynde skiver
4 tynde skiver Dansk Emmentaler
1 æggehvide
50 g.hvedemel
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
1 æg
50 g.rasp
75 g.til stegning smør
 
 citronbåde
 
 harricots verts
 pommes frites
 
Opskrift:
Kødet bankes ud til ca. 1 cm. tykkelse. Smøres på den ene side med sennep. På halvdelen af kødskiverne lægges en skive ost og en skive skinke, der knapt må nå ud til kanterne. Disse smøres med æggehvide, før kødet foldes sammen og fæstnes med tandstikkere eller kødpinde. Vendes i mel, der er blandet med salt og peber. Derefter paneres de i sammenpisket æg og rasp.

Smørret kommes på panden, når det er gyldent lægges kødet i, og det steger 3-4 min. på hver side. Kødpindene fjernes, og kødet anrettes på et fad, overhældt med stegesmørret, garneret med citronbåde og drysset med hakket persille.

Serveres med sauteret haricorts vert og kartofler sauteret i smør og paprika.





karakterer:
Opskriften er vist 31858 gange,
og udskrevet 1075 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Lyder ikke specielt fedtfattig med ost, skinke, mel, smør, pommes frites...! De ting er kun fedtfattige i mikroskopiske mængder :o) Men det lyder lækkert!