Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grillet Kotelet med Chili- og Æblesambal

Grillet Kotelet med Chili- og Æblesambal, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 stk.svinekoteletter (á 175 g)
1 poseHoney Marinade
 
 Æblesambal:
2 stk.røde æbler,skæres i både og kernehuset fjernes
1/2 løg, fint hakket
1 spsk.vineddike
1/2 dl.vand
1 spsk.sukker
2 spsk.Green Chili
1/2 tsk.Chilipepper Ancho Style
 
Opskrift:
Hæld marinaden i en plasticpose og læg koteletterne i. Marineres i mindst 1 time.

Koteletterne grilles eller steges på pande.

Bland ingredienserne til chili- og æblesambal i en gryde og lad det simre i ca. 10 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11623 gange,
og udskrevet 192 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu