Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet Kotelet med Chili- og Æblesambal

Grillet Kotelet med Chili- og Æblesambal, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 stk.svinekoteletter (á 175 g)
1 poseHoney Marinade
 
 Æblesambal:
2 stk.røde æbler,skæres i både og kernehuset fjernes
1/2 løg, fint hakket
1 spsk.vineddike
1/2 dl.vand
1 spsk.sukker
2 spsk.Green Chili
1/2 tsk.Chilipepper Ancho Style
 


Opskrift:

Hæld marinaden i en plasticpose og læg koteletterne i. Marineres i mindst 1 time.

Koteletterne grilles eller steges på pande.

Bland ingredienserne til chili- og æblesambal i en gryde og lad det simre i ca. 10 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11306 gange,
og udskrevet 155 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu