Vegetable Jalfrazi (Grønsagsret)

Vegetable Jalfrazi (Grønsagsret), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red:


Ingredienser:
6 spsk.olivenolie
4 stk.løg skåret i tern
2 tsk.spidskommen
2 tsk.knust hvidløg
2 tsk.knust ingefær
4 storetomater i små tern
2 tsk.gurkemeje
3 tsk.salt
2 tsk.kommenpulver
2 tsk.koriander
1.5-2 tsk.Garam Masala
 
Opskrift:
Kartofler, blomkål, gulerødder, bøn- ner, squash, aubergine, ærter, cham- pignon, forårsløg. Lad grønsagerne stege med låg i ca. 8-12 min.

Pynt:
Lange tynde strimler frisk inge- fær, frisk koriander og tomatbåde.


karakterer:
Opskriften er vist 15173 gange,
og udskrevet 374 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Tine  -  2009-12-31 12:56:55
Øh, jeg kunne godt bruge et par ord om fremgangsmåden, samt hvor mange gram/kilo grøntsager der er passende. Skal der væde ved?

  -  2008-08-04 10:44:29
Det er jo ikke en opskrift? Her skal man gætte sig til ingredienserne - og hvordan de skal tillaves......