Honningæbler

Honningæbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Honningæbler:
4 æbler
40 g.smør
3 spsk.honning
2 spsk.vineddike
0.5 tsk.stødt ingefær
 
Opskrift:
Halvér æblerne, skræl dem, og skær kødet i knap 1 cm tykke både. Smelt smørret i et ovnfast fad, læg æblerne taglagt i fadet, og sæt det i en 200 grader C varm ovn, 8-10 minutter.

Varm honning med eddike og ingefær, hæld blandingen over æblerne, og bag videre i 10-12 minutter. Skyen fra fadet bruges som sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 7489 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu