Dyreryg med æbler og svampe

Dyreryg med æbler og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyreryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1.5-2 kg.dyreryg
 smør
 salt
 peber
 evt.knust enebær
 
Opskrift:
Afpuds dyreryggen, og fjern de 2 små mørbrad som sidder på undersiden (Dem gemmer du til dig selv. Rist dem på en stegepande i timian, server med vildtsky sauce og sprøde grøntsager).

Dyreryggen, smøres med smør og brunes nu i ovnen ved 250 - 300 grader, skru ned til 200 grader og steg videre ca. til 1 time. Krydder med friskkværnet salt og peber, evt. knust enebær. Tag den ud og dæk den til ca. 20 min.

Af tilbehør, udover vildtsaucen som laves af fonden med rødvin og fløde kan anbefales.

Halve kogte udhulede æbler med tyttebær. Hvis du har friske - brombær – tyttebær eller tranebær kan de "vendes" i lun honning, og fyldes i æblerne.





karakterer:
Opskriften er vist 22553 gange,
og udskrevet 484 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu