Honningglaseret revelsben med æble og squash

Honningglaseret revelsben med æble og squash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Svinekød - Revlsben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.revelsben
 Salt
 peber
4 dl.vand
 
 Glasering:
2 spsk.frisk citronmelisse
1.5 spsk.honning
1.5 spsk.dijonsennep
 
 Tilbehør:
2 squash, 500 g
2-3 røde æbler, 300 g
0.5 spsk.olie
30 g.hasselnøddeflager
3 spsk.frisk citronmelisse
 Salt
 peber
4 skiverrugbrød
 Sennep
 
Opskrift:
Hak citronmelissen med en kniv og bland alle ingredienserne til glasering.

Læg revelsben på en rist i en lille bradepande med fedtlaget opad og drys med salt og peber. Fordel glaseringen på overfladen af kødet. Hæld 4 dl vand ved og stil fadet i ovnen på nederste ribbe. Tænd ovnen på 180 grader og lad kødet stege i ca. 1 3/4 time.

Skru ned for temperaturen, hvis glaseringen bliver for mørk. Lad kødet hvile ca. 20 minutter. Skær det i skiver mellem benene.

Flæk squashene to gange på langs og skær dem i skiver, så der dannes trekanter. Fjern kernehuset på æblerne og skær dem i tynde både.

Varm fedtstoffet op på en pande og rist squash og nøddeflader let i ca. 5 minutter. Tilsæt æblerne og lad dem riste med i et par minutter.

Hak citronmelissen med en kniv og bland den i tilbehøret. Smag til med salt og peber. Servér rugbrød og sennep til.





karakterer:
Opskriften er vist 14195 gange,
og udskrevet 329 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu