Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Vietnamesisk æblesalat med spyd af grillet kalkun

Vietnamesisk æblesalat med spyd af grillet kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuner

KalkunfiletOprindelsesland : Vietnam - Vietnamesisk - Vietnamesiske

Vietnam - Vietnamesisk - VietnamesiskeIndsendt :





Ingredienser:
400 g.kalkunfilet
2 spsk.olie
2 spsk.sojasauce
2 tsk.fiskesauce
2 tsk.sukker
 
 Krydret æblesalat
2 1/2 dl.eddike
3 stænglercitrongræs fintsnittet
4 spsk.sukker
 Saft af 2 lime
2 spsk.fintsnittet frisk chili
 
4-6 sprøde syrlige æbler som f.eks. Filippa eller Aroma, skåret i fine både
2 revne gulerødder
100 g.bønnespirer
2 spsk.frisk snittet mynte
2 spsk.frisk snittet koriander
2 spsk.frisk snittet basilikum
 


Opskrift:

Kalkunspyd:
Skær kalkunfileten i lange flade strimler (ca. 1 cm x 3 cm x 20 cm) og sæt dem på træspyd. Bland olie, soja, sukker og fiskesauce og vend kalkunspydene i denne marinade. Lad dem trække 1 times tid på køkkenbordet eller lidt længere tid i køleskabet.

Kort før servering grilles spydene på udendørsgrillen ca. 2 min. på hver side. Server med æblesalaten og ris eller brød.

Æblesalat:
Bring eddiken i kog med sukker og citrongræs, lad det koge ned til det halve, ca. 20 min. Si marinaden, tilsæt limesaft og chili og smag til med salt og peber. Lad marinaden køle helt af, før den skal bruges.

Bland æbler, gulerødder, bønnespirer og krydderurter med marinaden kort før den skal serveres.

Tips:

Læg evt. træspydene i vand 1/2 time før kødet sættes på, så brænder de ikke på grillen. - Kalkunspydene kan også grilles under ovnens grill. Det tager lidt længere tid.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 10241 gange,
og udskrevet 249 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu