Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt gråand med rødkål og æbler

Stegt gråand med rødkål og æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Gråænder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 gråand
1 lille gl.rødkål
3 spsk.balsamico eddike
2 spsk.rosiner
2 fint snittede skalotteløg
2 æbler delt i kvarte uden kernehuset
 lidt smør til stegning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Parter/del gråanden i fire dele. Varm lidt smør på en sauterpande og steg anden først med skin siden ned af. Når den er gylden vendes gråanden og steges på den anden side. Krydr med salt og peber. Tilsæt rødkål, balsamico, rosiner og 1 kop vand. Læg låg på gryden og lad det simre 15 minutter. Rør i gryden undervejs. Varm lidt smør på en pande og sauter løg og æbler i 2 - 3 minutter. Server til gråanden og rødkålen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 23929 gange,
og udskrevet 606 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu