Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røget laks med stenbiderrogn og æbler

Røget laks med stenbiderrogn og æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.røget laks
2 stænglerbladselleri
2 granny-smith æbler
 
 Pynt:
 Stenbiderrogn
 dild
 
 Dressing:
2 spsk.fløde
4 spsk.olivenolie
 saft af citron
 lidt tabasco
 lidt sukker
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær selleristænglerne i små skiver, og kom dem i en skål , gerne med nogle af bladene.

Del æblerne i halve og skær de halve æbler i 3 dele på langs. Hver del skæres på tværs i fine skiver, og blandes med selleristænglerne.

Kom dressingen på og rør rundt. Stilles i køleskab i et par timer.

Skær røget laks i skiver på 2 cm bredde. Anret æblerne som et kryds på tallerkenen. Selleristænglerne kommes på og tilsidst lægges laksestykkerne ud fra midten.

Pynt med stenbiderrogn og dild.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10371 gange,
og udskrevet 195 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu