Kalkun med æbler og pastinak

Kalkun med æbler og pastinak, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunfilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
½ kg.kalkunfilet eller kalkunschnitzel
½ tsk.rosmarin
20 g.smør
1 tsk.salt
1/4 tsk.peber
2 løg
1 pastinak
10 g.smør
4 æbler
½ dl.vand
1 dl.fløde
½ dl.tør vermouth ( kan erstattes af vand)
1 tsk.maizena
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog risene som angivet på emballagen. Skær kalkunkødet i tern. Smelt smørret på en pande og steg kødet. Drys med rosmarin, salt og peber. Tag kalkunkødet af panden. Hak løget, skræl pastinak og æbler og skær dem i tern. Smelt resten af smørret på panden og svits løg, pastinak og æble. Pisk vand, fløde, vermouth og majsstivelse sammen og tilsæt det grønsagerne, når de er næsten møre. Tilsæt kødet og varm saucen igennem. Smag til med salt og peber og server med de kogte ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9744 gange,
og udskrevet 288 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu