Kommentarer
Juliane - 2017-12-25 11:37:10 Min and har aldrig været så fin, den var på 3,6 kg, så jeg gav den lidt grill de sidste 10-12 min, den blev mums. Tak for god opskrift og fotsat god jul.
- 2016-11-10 07:10:51 Skal en and på 4 kilo have 4 timer
Signe - 2015-11-08 19:45:17 Perfekt opskrift - anden var lige nøjagtig som en and skal være - gennemstegt og saftig. Sovsen smagte himmelsk, men jeg kan aldrig få den tyk nok. Tak for en rigtig god opskrift.
Lill - 2014-12-23 14:49:46 Tilbehør tyttebær også
Lars Falk - 2012-12-18 09:37:00 "Det er den, når låret løsner let, eller når et prik med en stegegaffel giver klar salt. " Skulle det ikke have været "klar saft"?
Peter - 2011-12-08 17:13:51 Super opskrift.. anden skal dog have ca. 20 min længere..
Jeg laver ikke selv saucen på helt samme måde.. Jeg tager indmaden (Hals, Hjerte, Lever osv) og koger i 1-1½ time, i en lille gryde, og bruger det som sky.. Der kommer da også lidt fra bradepanden i.. Jeg syntes det fra bradepanden nemt bliver for saltet i saucen..
Hanne - 2011-11-10 15:26:57 Jeg gør som Merete, (starter med brystet op) så bliver den ikke tør - stegetiden er også lidt snert i opskriften, men jeg ser, de fleste har fundet ud af det.
Henrik B. Hansen - 2009-12-22 22:28:38 Denne opskrift er taget direkte fra "det store danske madleksikon". Bonnier 87.
merete - 2008-11-23 17:02:29 man siger nu også 40 - 50 minuter pr kg...... og så lægger jeg anden ind med brystet opad fra starten af - 160 grader - de
t fungerer fint.
- 2008-02-25 19:18:10 jeg vil gerne have en opskrift hvor man koger først anden og derefter steger den
FBH - 2007-11-09 22:58:59 Pift soucen op med en spisskefuld Oscar Andebuillon
BJK - 0000-00-00 00:00:00 - 15 til 20 min mere, så er den til perfekt
Per - 0000-00-00 00:00:00 Indmad hals og afskærringer kan lægges i bunden af bradepanden for at give mere smag til skyen
AR - 0000-00-00 00:00:00 3200 kg er godt nok også en big and hi-hi
- 0000-00-00 00:00:00 ups, nå men jeg fortsætter jeg tror bestemt godt den kunne trænge til lidt mere, men det var også en and på 3200 kg, men det smagte rigtigt godt !!
- 0000-00-00 00:00:00 Jeg gav den en halv time mere og jeg tror beste
Ulla - 0000-00-00 00:00:00 Det var en dejlig ret
Cirkeline & Bertus - 0000-00-00 00:00:00 Dejligt med en let forståelig opskrift på et ellers halvstort projekt... Mums! Det var lækkert
- 0000-00-00 00:00:00 vi havde en and på 3 kilo og den skulle have ca 15-20 minutter længere end angivet. elers er det en god opskrift.
|