Forloren and med svesker og æbler
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Højtid: Mortens aften Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Flæk mørbraden næsten igennem på langs, bank den lidt fladere, og fordel svesker og fintsnittede æblebåde på. Drys med salt og peber og luk sammen herom.
Brun mørbraden på alle sider i fedtstoffet i en stegegryde. Hæld bouillon ved, og lad det simre 10 min. på hver side - i alt 20 min. Tag mørbraden op, og kom fløden i gryden. Bring i kog og tilsæt gelé. Jævn saucen og smag til med salt og peber. Servér med kogte og brunede kartofler og rødkål eller rødkålssalat. |
|
Opskriften er vist 202941 gange,
og udskrevet 11177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (52 stemmer) |
|
Kommentarer HME - 2021-01-17 10:30:14 Prøv at svøb bacon om mørbraden. Rita - 2015-12-10 14:59:29 Den er helt fantastisk, laver det nogen gange med hakket oksekøds fars u løg og så med en vildtsovs lavet m. bl.a. ribssaft og en del sukker i sovsen. Med mørbrad har jeg serveret det for gæster m. vildtsovsen, det var en succes. pia_oesten - 2015-04-12 08:43:31 Super laekker moerbrad,nej der skal ikke persille i den her for det er jo forloren and,og med persille er det noget helt andet der osse smager dejligt :) jan - 2012-01-31 20:29:25 skal der ikke persille i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne