| |
|
Cordon Bleu med stegte nudler
Cordon Bleu med stegte nudler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
10 | stk. | Cordon Bleu 10 stk. Cordon Bleu | | | | 400 | g. | Frisk pasta (Tagliatelle)400 g. Frisk pasta (Tagliatelle) | 200 | g. | Løg - skiver200 g. Løg - skiver | 3 | fed | Hvidløg3 fed Hvidløg | 1 | stk. | Rød peber1 stk. Rød peber | 4 | spsk. | Jordnøddeolie4 spsk. Jordnøddeolie | 250 | g. | Hvidkål - fint snittet250 g. Hvidkål - fint snittet | 8 | stk. | Forårsløg - snittet8 stk. Forårsløg - snittet | 2 | spsk. | Valnødder2 spsk. Valnødder | 2 | spsk. | Soyasauce2 spsk. Soyasauce | | | | | | |
| |
Gordon Bleu varmes i ovnen ved 200° i ca. 15 min.
Pastaen koges i let saltet vand tilsat lidt olie. Hæld vandet fra nudlerne og skyld dem i koldt vand.
Løg, hvidløg og rød peber svitses til løgene er bløde. Tilsæt hvidkål, forårsløg og hakkede valnødder.
Forsæt under omrøring til grøntsagerne er møre, men sprøde. Tilsæt nudler og smag til med soyasauce.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6
(7 stemmer)
Opskriften er vist 13783 gange, og udskrevet 185 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 nudlerne er lig med pasta
Klaus - 0000-00-00 00:00:00 hvor er nudlerne???
|
|