Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gordon bleau

Gordon bleau, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 skiverkalvefilet, ca. 600 g
½ tsk.Dijonsennep
4 tynde skiver mager skinke
4 tynde skiver mild skæreost
1 æggehvide
50 g.hvedemel
1 tsk.salt
½ tsk.peber
2 æg
75 g.rasp
75 g.smør til stegning
 
Opskrift:
Kødet bankes ud til ca. ½ cm's tykkelse. Smøres på den ene side med sennep. På halvdelen af kødskiverne lægges en skive ost og en skive skinke, der ikke må nå ud til kanterne Kanterne smøres med æggehvide, før kødet foldes sammen Fæstnes med tandstikkere eller kødpinde eller snor. Vendes i mel, Derefter paneres de i sammenpisket æg og rasp. Smørret brunes gyldent på panden, og kødet lægges på Steges 3-4 min. på hver side. Kødpindene fjernes, og kødet anrettes på et fad


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (12 stemmer)

Opskriften er vist 11339 gange,
og udskrevet 281 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu