Gordon bleau
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kødet bankes ud til ca. ½ cm's tykkelse.
Smøres på den ene side med sennep.
På halvdelen af kødskiverne lægges en skive ost og en skive skinke, der ikke må nå ud til kanterne
Kanterne smøres med æggehvide, før kødet foldes sammen
Fæstnes med tandstikkere eller kødpinde eller snor.
Vendes i mel,
Derefter paneres de i sammenpisket æg og rasp.
Smørret brunes gyldent på panden, og kødet lægges på
Steges 3-4 min. på hver side.
Kødpindene fjernes, og kødet anrettes på et fad
|
|
Opskriften er vist 13564 gange,
og udskrevet 312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne