| |
|
Mørksej cordon bleu med spinatstuvning
Mørksej cordon bleu med spinatstuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
600 | g. | mørksejfilete uden skind600 g. mørksejfilete uden skind | 4 | | skiver mozzarella ost ( à 15 g)4 skiver mozzarella ost ( à 15 g) | 4 | | skiver mager skinke ( à 15g)4 skiver mager skinke ( à 15g) | 1.5 | dl. | rasp1.5 dl. rasp | | | salt salt | | | peber peber | 1 | | æg1 æg | 20 | g. | margarine20 g. margarine | | | | | | Spinatstuvning: Spinatstuvning: | 1000 | g. | frisk eller 500g hel frossen spinat1000 g. frisk eller 500g hel frossen spinat | 1 | spsk. | hvedemel1 spsk. hvedemel | | | revet muskat revet muskat | 2 | dl. | letmælk2 dl. letmælk | | | salt salt | | | peber peber | | | | 1200 | g. | kartofler1200 g. kartofler | | | |
| |
Sær kartoflerne over at koge i letsaltet vand.
Skær hver file i 4 stykker. Læg filerne sammen 2 og 2 med en skive ost og en skive skinke imellem.
Vend dem i sammenpisket æg og derefter rasp.
Steg filerne i margarine på en pande i ca 10 min på hver side.
Drys lidt salt og peber på.
Optø den frosne spinat eller brug den friske, skyllede spinat, hvor de groveste stilke er fjernet.
Læg spinaten i en gryde 6 damp væden væk.
Ryst mælk og hvedemel til en jævning.
Hæld jævningen over spinaten og lad stuvningen koge nogle min.
Smag til med salt, peber og revet muskatnød.
Servering:
Server de sprødstegte fileter cordon blue med spinat stuvning og kartofler til.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8354 gange, og udskrevet 196 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|