Skær en lomme i brysterne og indstik skinke, ost og hakket frisk basilikum.
Brun kyllingebrysterne i en pande i olien ca. 15 minutter til de er gyldenbrune og tag dem af panden hvor de skivede svampe får en ristning i ca. 5 minutter ved høj varme og de parkeres tildækket sammen med brysterne.
Vin, bouillon og olie med Basilikum koges ind til ca. 2/3 og smages til med paprika og evt. et stænk tabasko.
Svampene tilsættes og saucen jævnes med majsmel og brysterne lægges i
Panden og Saucen og hældes over så
Gordon bleu’ne er dækket og står og simrer i ca. 10 minutter.
Kan serveres med ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 16127 gange, og udskrevet 313 gange.
Kommentarer
Asger - 2019-11-11 23:53:20 Der findes ikke en ret, der hedder "Gordon Bleu". Retten hedder cordon bleu, med "c".
Hvem vælger en opskrift på "friggøhdæler", når der faktisk er mennesker som ved hvad den mad hedder, som de deler opskrifter på? Har man tillid til den, der ikke engang kan stave til retten, eller vælger man i stedet en opskrift på "frikadeller"?!?
Jeg ved i hvert fald, hvad jeg gør!
Ægte Cordon Bleu fremstilles af svin eller kalv, kyllinge-cordon bleu er en nyere amerikansk opfindelse. Men den hedder stadigvæk "cordon bleu".
Ev4Hrd - 2014-12-30 18:20:59 Lyder lidt som opskriften på *Cordon Bleu .. ;)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider